8 Juli

Igårkväll kollade jag på Eclipse och den var bra fast lite seg emellanåt. Hade hoppats på lite mer romantiska kärlekscener med Edward och Bella. Men i helhet så var det en bra film. Jag sov sedan över hos Hannah och idag har vi badat i hennes pool, hoppat studsmatta, solat när solen inte befann sig bakom molnen och ätit fruktsallad. En bra dag helt enkelt. Nu lyssnar jag mest på lugna bra låtar och har precis tagit mig igenom min ELLE tidning. Ska fixa ihop lite mat eftersom jag bor själv hemma just nu. Sedan ska jag ge blommorna vatten. Heja mig!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>