My Birthday

igår var det min dag, då jag fyllde 18 år. vaknade av födelsedagssång och rosa prinsesstårta vid sängen på morgonen. fick en jättefin korallfärgad Triwa klocka som jag har bloggat om för ett tag sedan. trodde aldrig att den skulle bli min. men nu sitter den så fint på min handled. nämnde jag att jag är kär i den. efter den långa skoldagen åt jag god middag på Taste med delar av familjen. blev övveraskad när Linnéa hade tagit tåget hit, då jag inte hade en aning om det. möttes av två fina presenter på platsen där jag skulle slå mig ner. ett par guldiga små döskalle örhengen och en vit take away kaffemugg. döskalle örhengena hänger nu i mina öron, men kaffemuggen har inte invigts ännu. egentligen skulle jag kollat på Oskar Linnros på Malmöfestivalen tillsammans med Linnéa men det blev tyvärr inte av. vilken låt spelas inte på radion på väg in till staden om inte Från och med Du med just Oskar Linnros. han är så snygg och bra!

jag fick en fantastiskt fin födelsedag och beställde in ett lagligt glas vin också. kändes lite sådär vuxet. det är väl det jag klassas som nu, vuxen.

take away kaffemuggen från Sagaform.

Triwa klocka, coral flamingo.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>