höstfavoriter


alla skorna finner ni på Nilson.

i höst vill jag, spatsera runt i ett par klumpiga kilklackar. svepa in mig i stora halsdukar. använda stora stickade tröjor och koftor. ha mina små guldiga döskalle örhengen varvat med pärlor i öronen. bära min korallfärgade klocka på armen. dricka chailatte i take away muggar. dansa. plugga. shoppa i massor. träna tills min kropp faller ihop. pussas med fina pojkar. bli kär. dansa i partynatten. spendera timmar på fik. dricka te i min stora mugg. vira in mig i min jättemjuka filt med stjärnor på. fotografera. gå på bio. bada bubbelbad. gå mysiga promenader.

hösten är nog min favoritårstid. ja, jag älskar hösten.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>