en cheesecake

regnet faller ner från himlen stup i kvarten men jag deppar inte för det. jag har bakat cheesecake som pappa ska bjuda sina vänner på senare ikväll, då han har en liten bjudning här hemma. så snäll jag är. jag tror att den kommer bli lyckad och riktigt god. jag misslyckas sällan när det gäller bakverk. imorgon åker jag till Lund där jag ska umgås med min kära syster Linnéa och så ska jag sova där också. mysigt! ser fram emot att träffa henne och besöka den mysiga staden.

nu ska jag gå ner och ta ut mitt mästerverk ur ugnen. ni får ha en fin dag, trots det tråkiga vädret.

Pusss

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>