13 november

 

här är mitt nya inköp för dagen. en höstig rutig och fin flanellskjorta.
har haft feber och haft ont i min lilla hals men nu är jag frisk igen, fast jag äter fortfarande fisherman friend´s med citrussmak bara för att det är så fräscha och goda. idag har jag strosat i staden med pappa och Annica, inhandlade farsdagspresent också. imorgon ska han firas, det är han så värd min kära pappa! sen har vi firat pappas namnsdag lite smått med en chokladtårta och kaffe till det. så gott

 

jag har också gått runt i några inredningsbutiker och jag vill bara inreda ett hem med en massa moderna och stilrena inredningsprylar.

 


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>