Burberry sport

parfymen som jag använder dagligen. Och jag gillar verkligen låten! dessutom är den manliga modellen inte helt fel att vila ögonen på.

 

Så här beskriv doften, Burberry sport for women är en fräsch och blommig doft med starka inslag av citrus. Den sprakande känslan av mandarin och ingefära tillsammans med det uppfriskande havssaltet reser genom doften som en ljusstråle fylld med energi. Ett fräscht och strålande hjärta av kaprifol och petitgrain signerar doften med en naturligt kristallklar blommig känsla, både levande och hälsosam. Basen i doften består av mysk och det livliga cederträdet och smälter samman dessa på ett raffinerat och vibrerande sätt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>