lovely spring


lovelyspring

såhär skulle jag gärna gå klädd en varm vårdag.♥

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “lovely spring

  1. sv: Jag tycker "Dagens outfit" är intressant, den handlar om modebloggae och utvecklingen från de första till nu med interjuver med olika bloggare och så :) Sedan är en favoritbok "The Notebook" om du inte läst den, den är lika underbar som filmen!

  2. sv: Jag som älskar filmen tyckte det var kul att läsa boken också, de kompleterar varandra lite tyckte jag. I filmen handlar det mest om när de är unga, och i boken om när de är äldre :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>