shop ´til you drop

 

grå tröja och mörkblå shorts med guldknappar

 

korallfärgad/ljusorange plånbok

 

gillar verkligen den öppna ryggen på tröjan

 

gick runt i staden och hade inga tankar på att shoppa.. samtidigt som jag får syn på en färgstark lapp på bik boks skylfönster där det står att det är 50 % på allting i deras butik, endast idag. jag gick in dit och trängdes med alla andra shoppinggalna människor och det var sjumilalång kö. men jag fick tag på de fina mörkblå shortsen i skirt material med guldknappar på sidan på bilden ovan, och en fin grå tröja med en snygg öppen rygg. efter jag slutligen fått betala för mina nya rea-inköp så fann jag en söt korallfärgad/ljusorange plånblok på H&M också som får ersätta min svarta från monki i vår.

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “shop ´til you drop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>