Conscious Collection

Den här fina tröjan från H&M:s nya kollektion Conscious Collection fick också följa med hem idag. Blev lite förvånad när kollektionen redan fanns inne i butiken. Men det var himla tur så att jag kunde få tag på en då den kommer bli perfekt till ett par jeansshorts och solkysst hy i sommar. åh bara jag skriver ordet sommar så tänker jag på soliga dagar på stranden.

 

Den här sommaren ska jag ha den vita mössan på huvudet och vara sådär lycklig och tillbringa allra sista dagen på C4 gymnasiet. Det kommer vara blandade känslor den dagen, det kan jag lova er. Och den ska dokummenteras i minsta detalj med min jättefina kamera!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>