South beach

nagellacket på bilden blir nog mitt nästa inköp i sminkväg. så otroligt somrig och fin färg! tänk att färglägga både händer och fötter till en solkysst hy med den färgen , lite som en sommarglass.

bilden har jag tjuvat från www.blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg

bortsett från skönhetsprodukter så har den här tisdagen innehållit en massa dansträning till slutproduktionen, sollapande på gräsmattan vid skolan och bilåkande i cab med musik på hög volym och vinden i håret. suveränt!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “South beach

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>