Midsommarfirande i Åhus

 

det kan aldrig bli för mycket jordgubbar..

 

 

 

 

 

årets midsommar firades i en sommarstuga i Åhus med lite bubbel, traditionell midsommar mat som lax, sill, ägg och sånt där, chokladtårta med vit tryffel och jordgubbar, kubbspel, en promenad ner till stranden och lite grillat framåt kvällen. skönt med en lugn och trevlig midsommar med behagligt väder, varken för varmt eller för kallt.

 

nu packar jag snart resväskan och beger mig till Alcudia i Mallorca tillsammans med Nellie. ska bli otroligt härligt att komma till värmen i en vecka med sol, bad, utekvällar, shopping och god mat. mycket passande såhär i juni.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>