Sommarfärgen orange

 

I tisdags stannade vi på ullared på vägen hem från Borås. ullared är ett mecka fullt av billiga prylar, onödiga som nödvändiga. jag är inte ett stort fan av det stället då det körs överfyllda kundvagnar både till höger och vänster i gångarna och människorna är fullt upptagna med att tänka på sig själva. men jag lyckades få med mig ett litet nagellack i en knallig orange färg, en blommönstrad pincett och ett paket extra tugummi därifrån.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Sommarfärgen orange

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>