Lite marint i vardagen

 

 

 

 

 

En bildbomb från dagens utflykt..

 

Kände mig lite kulturell när jag checkade in på marinmuseet i karlskrona. blev en liten spontan och mysig utfykt dit med pappa och Annica. besökte också det populära glasstället glassiären där man får mängder med glass även fast man beställer två smaker. dock var deras strutar inte så värst hållbara då jag råkade knäcka min rakt på mitten och glassen droppade stup i kvarten nerför den tunna våffelstruten och över min hand.. men jag fick en ny glass och det blev likadant med den så tillslut fick jag lägga den i någon plastformad båt. kände mig lite som ett barn som inte kan hantera en glass ordentligt. men det var en mysig dag i blekinge trots regnet som föll ner över staden.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Lite marint i vardagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>