Ponytail


ett litet tips på en frisyr man kan göra i sitt hår när man vill ha lite förändring och inte bara en helt vanlig hästsvans är att göra en hästsvans på sidan av huvudet och sedan ta en hårslinga och snurra några varv runt den och slutligen fästa den med en hårnål. en enkel och fin frisyr!

snart ska jag bege mig mot gymmet och senare ikväll blir det bio med två fina tjejer, Nellie och Johanna. ska se Captain America. och efter det ska jag hem till Nellie och sova där. så det blir en mysig kväll med andra ord.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Ponytail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>