MODEPLÅTNING.

idag var det ingen vanlig och grå tråkig tisdag för min del, utan jag medverkade i en modeplåtning till bloggtidningen Modeflickan, rättare sagt till deras tidningsnummer som kommer ut den 15 september, alltså på torsdag! riktigt roligt att få medverka på en plåtning sådär, särskilt roligt att jobba med det fantastiska teamet och att bli en erfarenhet rikare. nu väntar jag med spänning på att se hur resultatet blir! kan ju inte bli annat än bra när killen som är med och bedriver bloggen streetstylers.blogg.se står bakom kameran.
blogstats trackingpixel

9 reaktion på “MODEPLÅTNING.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>