Modepics,

Några fler modepics på mig ifrån fotografen Rami Hannas blogg.
blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Modepics,

 1. Vilka fantastikst fina bilder, Lovisa!

  Du är URtjusig och ser ut som du aldrig gjort annat än "modellat"!

  Fina miljöer och fint ljus…

 2. Snälla hjälp mig nå min dröm !

  http://www.dromstipendiet.se/133

  Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.

  Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.

  tack på förhand !

  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>