s som i sunsilk,

träffade pappa igårkväll som hade med sig lite saker som jag ville ha med upp till stockholm, bl a hårprodukter från sunsilk som jag hade fått i brevlådan hemma i skåne. blev utvald som testpilot. och jag ska nu testa dessa produkter som är shampoo & balsam för skadat hår i två veckor. provade dem nu ikväll och änsålänge känns det bra, de doftar gott och de sägs att det ska vara extra bra för skadat hår, vilket är passande eftersom mitt hår inte är av bästa kvalitén just nu.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>