October Wishes

October wishes
Kände för att stilla min kreativa sida litegrann och skapade det här kollaget ovan. brukade sysselsätta mig med det förut. det här är sådant jag vill bära nu i oktober och jag har utgått ifrån den stilen jag själv har. jag har t.e.x ett par liknande boots, en svart cape fast med guldiga nitar längs axlarna, den svarta väskan och en grå stickad tröja. saknar dock mina svarta leggins som gick i sönder, de är perfekta att dra på sig när man inte vill bära ett par jeans. sen är det så snyggt med en skjorta under den stickade tröjan, pricken över i:et. och slutligen är det fint att slänga på ett enkelt halsband med någon liten diskret berlock utanpå tröjan.
blogstats trackingpixel

4 reaktion på “October Wishes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>