jag är sjuker

anledningen till att det inte uppdateras här på bloggen är för att jag har feber och jätteont i min lilla hals. känns nästan som ett rivjärn när jag sväljer.. så nu ska jag vila upp mig så att jag kan bli frisk någon gång! hoppas att ni är friska och pigga såhär i drabbade hösttider.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “jag är sjuker

 1. Hej Lovisa!

  Du skulle gå till nåt apotek och köpa lite meduciner:o) Finns ju bra hjälp för halsont iallafall och kanske lite "extrakt" som gör att du blir friskare fort.

  Be om hjälp när du är där, så får du säkert några bra tips!

  Drick mycket varmt också!

  Krya på dig!

  Kramar från Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>