lite torsdagsbekymmer

en gammal bild men just nu hittar jag inte min kamerladdare vilket är himla typiskt då jag är så sugen på att fotografera!  så då får jag leta i bloggbildarkivet istället. tycker nämligen inte om inlägg utan bilder. känner mig inte toppfräsch när jag haft hög feber och halsfluss och jag har fortfarande konstanst urjobbig hosta.. men går iallafall åt rätt håll så jag hoppas att jag har tillfrisknat snart.
nu blir det att laga potatis och purjölökssoppa som blir dagens middag! gott, varmt, enkelt och bra för den onda halsen.
blogstats trackingpixel

En reaktion på “lite torsdagsbekymmer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>