tisdagens fina om än mycket enkla frisyr

hann inte lägga upp ett nytt inlägg innan jag skulle bege mig iväg mot Södertörn så kom på att jag har en bloggapp som jag ännu inte invigt. det jag skulle lägga upp var en liten sneak peak på dagens frisyr. en annan variant av en vanlig hästsvans som man kan göra i håret när man vill ha någonting roligare än det gamla vanliga och det bästa av allt är att den både är fin och mycket enkel att göra!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “tisdagens fina om än mycket enkla frisyr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>