Inslagna julisar

idag har jag ägnat mig åt julklappsshopping och jag hittade två julklappar, ska inhandla resterande imorgon.
kvällen ska jag ägna åt plugg, packa och läsa lite chic-lit. idag fick jag två fina julkort i brevlådan, lite speciell känsla med sina första julkort. nu börjar tågresan till kära skåne närma sig och jag längtar till jag är tillsammans med alla nära och kära under juldagarna! känns dock lite sorgligt att man ska lämna den vita snön här uppe men dock skönt att slippa all slask inne i stan och tunnelbanan.
puss.
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Inslagna julisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>