Fina vinterparkas

paketgalen som man är så bad jag att få min nya vinterjacka inslagen i ett paket även fast den inte skulle vara en julklapp till någon annan än mig själv så blir lite mer spännande om det är inslaget.
och innuti paketet låg såklart min nya fina varma parkas med ullfoder ifrån Filippa K.
bilden gör den tyvärr inte rättvisa då den är tagen med kameran på iPhonen, men jag kan medge att den är superfin på och jag gillar att man kan justera formen i midjan på jackan så att den inte blir så rak. är så nöjd och den är så fin!!
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Fina vinterparkas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>