Smink eller Godis? Båda Två

Införskaffade mig en ny mascara, multi lash ifrån Make up store eftersom jag var i behov av en ny då jag gissar att min gamla mascara har sett sina dagar och för att mina ögon blir lite röda emellanåt. Får se om den är bra då jag vill ha en som separerar och förlänger fransarna men ändå ger ett naturligt resultat.

och eftersom det är lördag och helg köpte jag även mycket smågodis, inte för att jag inte brukar förtära det på vardagarna men det kan vi ignorera för tillfället. Kommet aldrig kunna sluta äta godis, har en viss förkärlek till det.
Hoppas ni får en fin helg alla fina!
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>