Hedvigs, Bageri, Café & Catering

Fika på det nyöppnade caféet Hedvigs i hägersten med Max en söndagsförmiddag är aldrig fel. Dock fick man en känsla av att det var lite rörigt därinne och det fanns inte heller så många sittplatser vilket gjorde att det kändes trångt. Men de hade goda kanelbullar och chailatte i allafall och det är ju alltid bra. Sen gillade jag de starka färgerna i inredningen också, de piggade upp en lite!

Chailatte och kanelbulle = en bra kombo.
♥ Min fina pojkvän.
Färgstark indredning och ljus.
Och slutligen en god kanelbulle.
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Hedvigs, Bageri, Café & Catering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>