Prinsar O Prinsessor

Idag stod ett frisörbesök på prinsar o prinsessor på dagens agenda. Gick dit eftersom Max lillasyster gör praktik där. Fick håret klippt och folieslingat och den här gången körde jag en ljusare blond nyans. Blev riktigt nöjd! skönt att bli ljusare nu när våren börjar närma sig. På tal om våren så var det soligt även fast det var flera minusgrader så var det skönt att se solen igen! Efter frisörbesöket väntade en föreläsning om personlig integritet och nu ska jag fortsätta plugga och påbörja en minde rapport om ett rättsfall.

Den här måndagen firar jag och Max 4 månader. Tänk vad tiden går fort! och vi är lika kära fortfarande. så himla fint med kärlek. ♥
Såhär blev det slutgiltiga resultatet,
Nöjd tjej!
blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Prinsar O Prinsessor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>