C-vitaminer

Apelsiner är något jag tycker om väldigt mycket och då ska de vara sådär härligt mjuka och saftiga. En del är lite torrare och beska och det gillas inte.

Stora ska de vara också! Ska ta och skära några apelsinskivor och göra mig en kopp te.

Håller på att letar visuellt material om hjälporganisationen Actionaid som hjälper fattiga och utsatta flickor i Indien. Intressant och tufft då det är hemskt att de har de så dåligt och lever under sådana fruktansvärda och ofattbara omständigheter. Ska skriva några recensioner idag också. Hittade en bra blogg som handlar om just frilansande så ska läsa lite tips och bli inspirerad av dem. Ni vet nog vid det här laget att jag tycker om att skriva och att jag just nu är inne på att gå i de banorna i framtiden.
Bilder: Wehearit
Men som sagt. C-vitaminer var det, Adios amigos!
blogstats trackingpixel

5 reaktion på “C-vitaminer

  1. Sa: Recensionerna kan du tyvärr inte hitta än då det är en webbsajt som kommer att lanseras i mars. Men jag lovar att skriva vart de finns när den ligger uppe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>