Hello Sunshine

Det är vår i luften och solen har tittat fram under förmiddagen och dagen vilket är riktigt härligt! hela 8 grader har det varit uppe i Storstaden idag och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Har nya ELLE så jag har fått mig en härlig vårläsning och dykt ner i alla kommande vårtrender och jag har snappat upp att det är gult som gäller nu till våren. Fint tycker jag! Tänk dig citronfärg och ljusare gult på naglarna.

Bär nytvättat och fönat hår som får vila ifrån plattången.
Underbar färg på omslagets textrubriker!
Kommer själv bära något liknande på mina naglar i vår.
blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Hello Sunshine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>