Ekonomi & Fina ord


Oscar Wilde sade en gång: ”Vem som helst kan skapa historia. Bara en magnifik

person kan skriva historia. ” Du, min vän, är en sådan.

Möttes av den fina komplimangen ovan på min profil på Yelp denna morgon.  Det är sådant som får en att dra på smilbanden. Efter ett telefonsamtal med älsklingen min har jag nu fått veta att det är väldigt skönt väder ute så blir en promenad idag. Ska också sysselsätta mig med mindre roliga ting som att ta hand om alla ekonomiska utgifter. Men det är sådant som måste göras. Och fortsätta skriva på hemtentan.
Men först frukost!

puss.
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>