Bad Hair Day

Mitt senaste inköp är denna borste i bambu och med svinborst. Sliter inte lika mycket på håret som plastpiggar på vanliga borstar gör och det gör även håret lent och följsamt. Då min hårborste försvann i flytten fick jag köpa mig en ny. Och jag gillar den men mitt hår är lite knepigt just nu och inte i bästa skick. Måste boka in en tid hos frisören snarast!! både klipp och färg. Någon som har koll på frisörutbudet här i Stockholm får väldigt gärna tipsa mig om en värdig frisörsalong! helst inte någon som kostar skjortan…
Ni hittar borsten på närmsta Kicks-butik men tror att den även ska finnas på Åhlens.
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Bad Hair Day

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>