Tidningsförvaring

Tidningsställ ifrån Maze, Åhlens och Hemtex.
Jag är på jakt efter ett fint och smakfullt ställ att förvara mina modetidningar i. Jag gillar verkligen den enkla designen på det på första bilden men det på bilden längst ner är nästintill snarlikt förutom att texten Magazine står präntat på det. Har fått det på näthinnan efter att jag såg det på Hemtex igår fast då i vitt. Samtidigt tycker jag att det är snyggt med plexiglas också. Men jag tror nog mer på det i metall och som går i vitt, tror det passar bäst i vårt fina hem.
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Tidningsförvaring

  1. Jag skulle vilja ha det genomskinliga! Så snyggt, och modetidningarna är ju ofta så snygga att man vill att de ska synnas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>