Det Hänger På Håret

På fredag är det änligen dags för lite förändring och uppfräschning när det gäller håret. Ska slinga upp det i ljusare nyans också. Längden kommer jag behålla och jag kommer vara ytterst noga med att endast de slitna topparna ska väck. För jag vill ha långt hår. Det bästa med hela frisörbesöket kommer vara att få bort den breda och mörka utväxten och shamponeringen i massagestol. Fullkomligt älskar att gå till frisören och bli omhändertagen.

Såhär ser det ut just nu, som sagt så vill jag behålla längden på håret samtidigt som det ska se fräscht och snyggt ut.
blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Det Hänger På Håret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>