Thank God it’s Friday!

Fredag och jag har spenderat dagen hos frisören Sofia på salong vita. Jag blev jättenöjd med förändringen. Har alltså fått bort den mörka och fula utväxten och ljusat upp det med slingor och ljus bottenfärg. Eftersom jag ursprungligen inte kommer härifrån så var det svårt att välja vilken salong man skulle boka tid hos. Men jag är nöjd med mitt val. En ljus och stilren salong med lugn musik och sköna stolar. Stockholm har även bjudit på sol och fint väder! underbart. Köpte hem fina tulpaner här om dagen och de står nu så fint på det vita skrivbordet. Med det sagt så välkomnar jag helgen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>