S, Som i Söndag

En lite bättre bild på min nya frisyr och hårfärg. Jag trivs så himla bra i denna frisyr. Blir så fint när man rundborstar håret samtidigt som man fönar det. Och färgen blev lagom ljus, inte för blondt och inte för mörkt. Det ser dock lite mörkare ut på bilden. Vaknade upp till ett framdukat frukostbord med nygräddade pannkakor, jordgubbar, chrunchy, mackor mm. Min underbara älskling. Idag blir det att fixa lite i hemmet som att sortera i garderoben, torka golven och lite annat fix och trix. Hej söndag!
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>