SKYNDA FYNDA!

Dessa fina shorts ifrån Jofama by Kenza är fortfarande till salu och väntar på att få en ägare. Det kan bli du så klicka på länken på bilden så kommer du direkt till annonsen. Helt oanvända och nya med prislappen kvar och allt. Ett riktigt sommarklipp!
blogstats trackingpixel

En reaktion på “SKYNDA FYNDA!

  1. Hej! Har du kvar shortsen eller har du fått dem sålda? Isåfall undrar jag, vilken storlek är det på dem? Jag själv bor i finland. Eftersom att jag själv inte har nån blogg, skulle du kunna skicka svar till min mailaddress: diana.soderblom@hotmail.com

    Tacksam för svar! :)

    Svar:
    Shortsen är nu sålda så de finns tyvärr inte kvar.
    Lovisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>