En Weekend i Skåne

Tågbiljetterna är nu bokade till en hemresa ner till Skåne med älsklingen på fredag. Ska bli så skönt att äntligen komma hem! Dock är väderprognosen inte den bästa denna helg som visar regn hela helgen, suck! fast regnet faller ner från himlen här uppe också då så det känns lite bättre. Paddan får följa med ner men min vita mac får stanna hemma i Enskededalen. Imorgonkväll väntar en middag på supper med ThingLink, får träffa ägarna och några andra tjejer som också är ambassadörer för tjänsten här i Stockholm. Så det ser jag fram emot!

Vad ska ni hitta på i eran helg?
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>