Träningspepp!

Var ovanligt pigg och full av energi idag och efter att ha myst under täcket och lyssnat på några podcast snörade jag på mig träningsskorna och bytte om till en sportig träningsoutfit. De chockrosa shortsen ifrån vinstbagen fick åka på och en peppig träningslista i lurarna gjorde susen! riktigt skönt att göra av med lite energi och slippa tänka så mycket.
Skönt att jag slapp undan de mörka molnen och regnet! Ikväll är det dags för den lilla middagen med ThingLink på supper. Fint med trevliga människor och restaurangmat på en torsdag.
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>