P Som I Photoshop

Pojkvännen fixade photoshop till mig idag. Lyckan är total! så nu kan jag bjuda på ännu finare bilder här i min kära blogg. Har redigerat dem på iphoto innan så det är en stor förändring. Bakade även mina första scones idag med rågmjöl i då jag ville ha dem lite matigare. så gott! imorgon hoppas jag på bättre väder och så vankas det middag med Max och pappa på kvällen, ska bli så trevligt att träffa honom. 
 
Bilden ovan är ifrån midsommar. Tycker den är så fin med solljuset bakom oss två.
blogstats trackingpixel

En reaktion på “P Som I Photoshop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>