En Kväll På Berns

Mötte upp pappa kring stureplan då han är uppe och jobbar här i Stockholm och promenerade bort mot Berns salonger. Slog oss ner på terassen med lite bohemisk/reggae stil på inredning och miljö. Beställde in några mindre rätter med bla kycklingspett och ris. Gott! Kändes nästan som att man befann sig på någon exotisk plats.
Mysigt att träffa pappa igen.
liten inredd myshörna på terassen.
 
härligt med bubblande skrattattacker
 
mitt fina hjärta var också där.
 
Vi fick ta del av en härlig ljummen kväll trots att det regnat hela dagen, tur! 
blogstats trackingpixel

En reaktion på “En Kväll På Berns

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>