En Kväll I Lidingö

Igårkväll, den 18 juli åkte vi till Lidingö då en lägenhetsvisning stod på schemat. Kom dock dit lite tidigare än visningen skulle äga rum så vi underhöll oss med fotografering och spelande på paddan på innergården. Lägenheten var helt okej, trisst planlösning dock och det börjar kännas att lämna vårt fina vi har nu. Igårkväll lyste solen på himlen vilket var skönt då det mesta av sommaren har regnat bort bokstavligt talat. Lyckades få till några bra bilder med min Canon i alla fall. 
 
 
 
 
 
Molnen speglades i paddan.
 
Idag bjuder 19 juli på 22 grader och sol och det gillas! 
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>