Glass & Glitter

Bilder: weheartit
 
 
 
Glitterplagg och glass hör sommaren till. Just nu är jag på jakt efter en glittrig överdel som går i blått. Snyggt att matcha med guldaccessoarer till också. På tal om glass så åt jag min första mjukglass igår och jag blev grymt besviken då mängden glass var så liten och att den dessutom kändes vattnig och inte alls sådär härligt krämig som en mjukglass ska vara! det får nog bli ett glassbesök i åhus när jag kommer ner till Skåne. Åh vad jag längtar tills jag är där! 
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>