Juli, Härlig Sommar Är Det Då

 
 
Ljus, ljusgult och vippigt bär jag denna dag i juli. Och håret, ja de sveper jag upp i en stor boll på huvudet perfekt när man har en mindre bra hårdag
 
 
Matchar den vippiga överdelen med svarta byxor.
 
 
 
 
Älskar blixtlåsdetaljen i ryggen!
 
Nu ska jag snart cykla och hämta mina vita ljus på posten. Samma som jag har i svart fast de är vita. Kommer bli snyggt i sovrummet. På tal om vitt så har jag börjat på ett litet hemmarprojekt, nämligen att måla alla trägalgar i vår lilla walk in closet vita. 
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Juli, Härlig Sommar Är Det Då

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>