Sommar, Sommar, Sommar

Skåne bjuder på Sol, eller ja iallafall de dagarna som varit. Så eftersom solen har lyst på den klarblå himlen har det blivit många härliga stranddagar i Åhus, minus att jag brände mig under de första dagarna. Det har också blivit dagar med nära & kära som släktmiddag i trädgården, bad, båttur och lek med småsyskon, shoppingrundor i lilla Kristianstad och fika med vänner. Härligt att vara här nere då jag inte varit här sedan jul, vilket är för längesedan! och mina söta småsyskon var det ett år sedan jag träffade sist. Anledningen till den dåliga uppdateringen kan ni kanske räkna ut, börjar att bjuda er på en stor bildbomb ifrån dagen tillsammans med mina småsyskon och pojkvän vid sjön!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Sommar, Sommar, Sommar

  1. Hur kan man inte träffa sina småsyskon på ett år??!!
    Jag flyttade hemifrån för tre år sen men om inte jag kommer hem på tre veckor så ringer de och vill ha hem mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>