Rosettnycklar

Regnet faller ner över Stockholm. Ska snart åka in till stan och möta upp min fina pojkvän. Ikväll kommer min syster Linnéa hem till oss och skall vara här hela helgen för på söndag är det min dag så vi ska fira mig i helgen! Så det ser jag verkligen fram emot. Tänkte bara visa min egendesignade nyckelring till mina nycklar. Var på väg att slänga det gula bandet som satt på min tröja men varför inte knyta fast det runt nycklarna istället? så det var precis vad jag gjorde och här är resultatet. Vad tycks?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Rosettnycklar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>