Ett Långsamt Farväl

 
 
Jag har lämnat fina Stockholm och så även mitt hjärta bakom mig och blickat ut mot nya möjligheter. Det är dags att vända blad och fylla boken med nya kapitel. Det gör ont, det gör det men jag behöver sätta mig främst denna gång. Hitta mitt glada, aktiva, roliga jag. 
 
 
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Ett Långsamt Farväl

 1. <3

  Lycka till, fina Lovisa.

  Du kommer snart hitta dig själv igen:-)

  Massor av kramar

  Svar:
  Tack! ja tids nog så gör jag det. Men det kommer vara jobbigt på vägen dit.Kram
  Lovisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>