Du Trissta Torsdag

Torsdag, en regnig sådan. Jag är fortfarande sjuk så kurerar mig med citronte. Har skickat in en provartikel till Modeflickan så håller tummarna för att den går hem hos dem! annars så tänkte jag kanske pallra mig bort till biblioteket för att införskaffa lite nytt i bokform. Perfekt att läsa böcker en sådan här grå och trisst dag.
Vad hittar ni på denna trissta torsdag? vädermässigt då alltså.
 
 
 
 
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Du Trissta Torsdag

  1. Krya på dig! Håller tummarna för att dem gillar texten. Xx

    Svar:
    Tack så mycket! det gjorde dem så jag ska bli skribent för modeflickan. Så kul! :)
    Lovisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>