Smile because it happened

 
Har många roliga saker att se fram emot inom de närmsta dagarna/veckorna. Kräftskiva imorgonkväll, fika med moster, födelsedagsmiddag för syster på meat, 20-års fest, skriva min första artikel för modeflickan och därmed gå under titeln skribent, prova på balettkurs och känns det bra så ska jag börja dansa i höst igen, har saknat dansen otroligt mycket och balett är jättebra träning. 
 
Försöker intala mig det här fast det gör ont i mitt lilla hjärta:
Don¨t cry because it´s over, smile because it happened
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>