Höstpepp

Hösten är väl härlig? jag älskar den. Denna torsdag har innehållit jobbsökande i staden och ett besök på arbetsförmedlingen. Gjorde även värsta fyndet inne på H&M, en jättefin kavaj blev min! Så himla fin. Men den får ni se imorgon! Promenerade längs med tivoliparken och med vattnet. Gav mig också ut på en springrunda i skogen ikväll, skönt! Hoppas ni haft en fin torsdag ni fina.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Höstpepp

  1. Tycker du ska prova att söka jobb i Malmö! Chansen att få jobb där är betydligt större. Och våga välja, sök överallt och börja lämna in cvn på de ställen du kanske minst vill ha, då blir du varm i kläderna. Satsa på att nämna att du vill jobba med sälj, att du är framåt och social och en riktig god stbetskamrat och problemlösare, mode vet de redan att du tycker om eftersom du sökt jobb hos dem så nämn inte det för mycket. Bra ett litet tips:) Kram!

    Svar:
    Ja, jag tänkte söka jobb där också. Tack så mycket för tipset, det uppskattas! :)
    Lovisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>