Mina Bloggfavoriter, del 2

Fromparistostockholm:

En fin blogg som bedrivs av Fanny Ekstrand. Här får du ta del av en kreativ och vacker tjej som bor i Vasastan i Stockholm. En riktig modefantast som gärna hänger på mysiga fik, fotograferar otroliga outfit-fotografier, syr fina plagg och inspirerar som få. Denna blogg besöker jag gärna en extra gång för att bli peppad att njuta lite mer av livets dagar, när inspirationen inte är på topp och för att jag fullkomligt älskar hennes fotografier. Perfekt att kika in på när Stockholmslängtan är för stor!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>