Mini-City

En lördag på stan tillsammans med Annica och eftersom det blir allt kyligare ute fick min absoluta favoritmössa åka på. Ni vet en sådan med pälsboll uppe på huvudet som var och varannan går runt med. Har dock inte sett så många här i mini-city till skillnad från Stockholm där de tycks dyka upp överallt. Det var även där mitt begär väcktes efter den..

Förtärde te(champagne cream) och scones på Teapot. Och som vanligt fanns det mycket fint i butikerna, bland annat ett halsband ur Lindex nya kollektion där Sofi Fahrman har valt ut sina favoriter. Spana in den vetja! Ett halsband jag skulle vilja ha i min accessoar-samling. Tänker mig det till en fin blus på nyår. Jag fick även med mig handskarna som jag bloggade om förut. Så fina!

Det eleganta halsbandet ifrån Lindex kollektion.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>